CALL US : +972 (50) 2114119

UHF micro transmitter microfon ascuns in bloc multi prize EU

Price :
$458.00 $339.00Beneficiati de o reducere de: 26%
  • Model: PSEU3
  • Greutate: 1kg

DESCRIPTION

UHF MICRO TRANSMIȚĂTOR ASCUNS IN PRELUNGITOR DE MULTI-PRIZE TIP EUROPEAN


 Dispozitiv profesional de ascultare pentru spionaj și microfoane camuflat ca o extensie de bandă Europeană. Cel mai puternic dispozitiv de ascultare pentru supraveghere audio, construit special pentru piața Europeană.

Principalele probleme ale majorității microfoanelor spion de supraveghere audio sunt:

Alimentarea cu energie: majoritatea microfoanelor ascunse fără fir folosesc baterii.
Majoritatea dispozitivelor de ascultare au o putere de ieșire foarte limitată și, de fapt, puterea de ieșire este unul dintre cei mai importanți factori pentru obținerea unei distanțe mari.
Majoritatea microfoanelor ascunse fără fir de spionaj transmit atât timp cât le limitează bateria, iar atunci când aceasta slăbește, acestea încetează să mai transmită.

Cu toate acestea, am reușit să rezolvăm aceste probleme.

În rândurile următoare, vă voi explica cum am făcut acest lucru și care sunt beneficiile acestui dispozitiv.
Am ascuns în interiorul acestei benzi de alimentare specifice un emițător de mare putere.
De obicei, pentru sarcini simple, folosim dispozitivele obișnuite de ascultare de 110V sau 220V. Acestea au o putere de ieșire de aproximativ 10 miliWatts (mW).
Acest nou dispozitiv are o putere de ieșire de 80 mW!
Cu toate acestea, raportul putere/distanță nu este liniar. Distanța este de până la douăzeci de ori mai mare, în comparație cu dispozitivele de spionaj obișnuite care funcționează la 220V sau 110V AC.

Transmițătorul audio funcționează pe banda UHF. Acesta poate fi programat în laboratorul nostru profesional de la la orice frecvență între 400 MHz și 470 MHz.
Transmițătorul de spionaj, microfon ascuns  UHF utilizează un microprocesor și o componentă electronică specială, numită cristal de cuarț. Această componentă stabilizează frecvența, iar în acest fel veți obține cel mai profesionist instrument de supraveghere.

Dacă folosiți un transmițător fără funcția VOX, acesta transmite continuu. Dacă doriți să înregistrați, aparatul va înregistra și el continuu, irosind memoria aparatului și, bineînțeles, bateria acestuia! Astfel, acum, dacă conectați recorderul la receptor, acesta va înregistra doar în timpul transmisiunilor, iar tot timpul de "liniște" va trece în standby...

Vă rugăm să rețineți: importăm carcasele din diferite surse. Carcasele pot fi diferite ca mărime sau formă, dar întotdeauna vor exista 3 sau mai multe prize disponibile


SPECIFICAȚII TEHNICE

  • Tensiune de intrare: 220-240V

  • Ascuns în banda de alimentare cu 3 prize

  • Puterea de ieșire a emițătorului: 80mW

  • Frecvență: 400 - 470 MHz

  • Stabilizare: Cristal de cuarț, 0,000001%.

  • Activare vocală: VOX

  • Distanță lungă: până la 5 km, în linie de vedere

  • Nu include receptor radio.


INCLUS:

    1 x emițător de putere UHF într-o bandă de alimentare Europeană 3 X prize.